2023-07-02 10 浏览
🍽️ Ghetto Cafe 📍 旺角黑布街13号地舖-💫 烟肉蘑菇芝味牛肉汉堡($55,套餐加$18 )牛肉好厚好多肉汁,烟肉蘑菇份量都好多!加埋浓郁半溶既芝士🤌🏻🤌🏻🤌🏻好味又好饱肚🥹🥹💫黑松露芝味牛肉汉堡($65,套餐加$18 )劲多黑松露酱,但唔会太浓,同时食得出牛味同埋黑松露味道,感觉啱啱好👍🏻👍🏻👍🏻💫套餐包左粗薯条同埋芝士墨西哥粟米片(额外加$10 )粗薯条真心超好食!啱啱炸起热辣辣,做到外脆内软😍😍相对之下,芝士墨西哥粟米片就真系差啲啦,佢一啲都唔脆,有种放咗好耐嘅感觉🥲🥲谂住白色嘅酱系酸忌廉啦⋯⋯唔系呀!系冻冰冰嘅类似cream cheese嘅物体😵😵💫饮品我哋就拣咗梳打水同埋雪碧,特别欣赏汽水系樽装嘅🫶🏻🫶🏻-🌟环境好靓,啲歌好有feel,气氛好好!打卡一流!🌟连锁包店价钱,但系高质足料好多!🌟粗薯条真系一流😍😍粟米片真系唔使试🥲🥲推荐指数:4/5抵食指数:4/5#foodloverin852 #852 #foodie #hongkong#mk #mongkok #旺角 #旺角好去处 #ghetto #GhettoCafe
🍽️ Ghetto Cafe
📍 旺角黑布街13号地舖

💫 烟肉蘑菇芝味牛肉汉堡($55,套餐加$18 )

💫黑松露芝味牛肉汉堡($65,套餐加$18 )

💫套餐包左粗薯条同埋芝士墨西哥粟米片(额外加$10 )
粗薯条真心超好食!啱啱炸起热辣辣,做到外脆内软😍😍

🌟环境好靓,啲歌好有feel,气氛好好!打卡一流!
🌟连锁包店价钱,但系高质足料好多!
🌟粗薯条真系一流😍😍粟米片真系唔使试🥲🥲

推荐指数:4/5