2022-10-03
<Hong Kong 🇭🇰• Kennedy Town>“咬我唷!慢煮纽西兰羊膝”向来钟意食西餐,更钟意食特色菜🥰本来想日头去坚尼地城海旁新开海景地中海菜,系蓝白异国风情~就系咁我哋一边望日落海景,一边食嘢,感觉去咗旅行一样🤭🍆Sicilian Caponata西西里茄子煮杂菜,酸酸甜甜,几开胃菜~🐄Ox Tongue and Bone Marrow 烤牛舌配牛骨髓几得意,牛骨髓滑腻似嫩蛋,配上烤牛舌,口感几丰富,有点腻系正常🤭真牛骨髓嘛!🐏New Zealand Lamb Shank慢煮纽西兰羊膝超软林不膻。🐖Porchetta 烟肉猪肉卷猪皮香酥不得,肥瘦各半☺️🍋Lemon Cream with Coffee Jelly特别为不爱甜的宝宝送上小小小惊喜:柠檬慕斯配咖啡冻🤭唔会太甜,几好味!🍹Sangria 比较失色,2杯都好淡好淡好淡😮💨俾多次机会,叫Breeze Cooler🥲好淡…钟意饮酒嘅朋友,酒精饮品可能会有啲失望😶不过少食地中海菜嘅我感到几新鲜😂可能平时食西餐多,要间中食异国菜!Yeah! 0+3可以放心真出国唷~Breeze Bistro (西环)西环
“咬我唷!慢煮纽西兰羊膝”
🍆Sicilian Caponata西西里茄子煮杂菜,酸酸甜甜,几开胃菜~ 🐄Ox Tongue and Bone Marrow 烤牛舌配牛骨髓几得意,牛骨髓滑腻似嫩蛋,配上烤牛舌,口感几丰富,有点腻系正常🤭真牛骨髓嘛! 🐏New Zealand Lamb Shank慢煮纽西兰羊膝超软林不膻。 🐖Porchetta 烟肉猪肉卷猪皮香酥不得,肥瘦各半☺️
🍹Sangria 比较失色,2杯都好淡好淡好淡😮💨俾多次机会,叫Breeze Cooler🥲好淡… 钟意饮酒嘅朋友,酒精饮品可能会有啲失望😶
Yeah! 0+3可以放心真出国唷~
Breeze Bistro (西环)
西环坚尼地城新海旁街7-8号地舖