2021-08-28
香港都有夏祭! 位于屯门Vcity既但马屋最近搞左个promo,有游戏玩有特式小食,呢晚同朋友兴祝生日就一于去试下!我地叫左北海道梦之大地豚肉套餐,而家晚市仲有波子汽水送,重拾童年回忆。汤底就叫左一个寿喜烧一个药膳麻辣锅,个人觉得食牛肉都系配寿喜烧好d。讲讲食材,好新鲜,有油花,肉味中上,虽然唔系电子落单,但店员上菜速度超级快,叫完一分钟就有,亦无漏单情况。自助区丸同菜既选择适中,值得一提既系有super food 羽衣甘蓝!食过咁多间火锅放题只系得呢间有。小食方面,夏祭期间限定有烤香肠,粟米,仲有爆谷。最后最紧要当然系甜品,但马屋既雪糕系用Hagandaz!! 有4桶不同味道任你拣,食返够本先好走!🤣🤣总括来讲,我觉得呢度环境阔落又够大,食物质素唔错,价钱稍稍降低少少性价比会更高,可以再黎!