2025-01-21 0 浏览
估唔到喺九龙塘都可以揾到间咁有质素嘅美式汉堡! 无意中听到老板以流利英语同外国人沟通,就知道佢出品嘅汉堡一定够美式haha🍔夏间(烟肉和菠萝是最经典的Hawaii 配搭)正如我所料,味道够正宗地道。Patty调味够,好Juicy. 烟肉唔系茶餐厅港式烟肉,系高级仔嘢,唔会喊到肾炎。整体系一个非常出色嘅汉堡👍🥗牛油果苹果柚子沙律碗(仲有特调柚子Mayo)非常少见嘅水果沙律, 正正系我的最爱. 捞埋佢哋嘅酱汁食,刚好可以解腻, 呢个配搭几Refreshing~🤩🍟细松露薯条、细紫薯片配山葵牛油果酱、薯饼、炸单骨鸡翼都系burger嘅最好配搭。紫薯片配山葵酱就比较特别。☕️Iced honey americano 好有惊喜, 味道甜甜的, 带微酸,几fruity, 个人几钟意🥰💕 食burger就算唔饮啤酒,整杯咖啡都唔错👍

🍔夏间(烟肉和菠萝是最经典的Hawaii 配搭)

🥗牛油果苹果柚子沙律碗(仲有特调柚子Mayo)

☕️Iced honey americano