2015-12-04
晚上6:15pm, 时间尚早唔使等就入得. 服务几好有礼貌, 而且开左一段时间, 仲好干净整洁.食物都好似cafe甘, 轻食为主, 但款款都好少女好靓.香料鸡腿凯撒沙拉 :一黎到好香好吸引, 沙律菜算多而且新鲜爽脆. 车厘茄少左d, 面包粒唔脆有d潮.2件鸡腿都好味, 入味又嫩滑, 比较干身少少.冰酿蜂蜜苹果茶 :友人叫既饮品, 够大杯又够冻, 少少甜都岩男仔饮.草莓缤纷冰淇淋松饼 : 影完相都仲暖, 做得好好. 外脆内松软, 而且唔腻唔会好饱.配返草莓雪糕奶味同果味都重, 不过好快溶.其他就甘食松饼都好香好好食. 但当然试埋配既酱.草莓果酱微酸果香带少甜, 令到个松饼更fresh 更唔腻. 友人就中意呢个.蜜糖好甜, 男仔未必接受到既甜. 不过本人最中意呢个.炼奶加上松饼, 好似食紧奶油多甘.仲夏热带水果茶 : 一壶水果茶可以慢慢饮. 有冻/热拣. 拣热感觉会香味多d.分量都几多, 2个人都够饮. 好香水果味同有少少茶香. 好岩女仔饮架.不过连我都觉得太甜啦. 应该加左太多蜜糖, 如果可以自己加就好啦.
食物都好似cafe甘, 轻食为主, 但款款都好少女好靓.
2件鸡腿都好味, 入味又嫩滑, 比较干身少少.
冰酿蜂蜜苹果茶 :
友人叫既饮品, 够大杯又够冻, 少少甜都岩男仔饮.
配返草莓雪糕奶味同果味都重, 不过好快溶.
其他就甘食松饼都好香好好食. 但当然试埋配既酱.
蜜糖好甜, 男仔未必接受到既甜. 不过本人最中意呢个.
炼奶加上松饼, 好似食紧奶油多甘.
一壶水果茶可以慢慢饮. 有冻/热拣. 拣热感觉会香味多d.
题外话/补充资料:
虽然服务好好, 但漏单饮品, 都上甜品啦, 仲未有饮品. 但佢有限人90分钟进餐. 最后有d赶.