2017-12-10 231 浏览
新商场开装去行下,呢间面包店收系一田入面,比前面饼店遮左小小,一唔小心就睇漏眼,我行完一田先见到佢,甘岩又有d饿走买左几个试下右上: 月岛软心芝士饺子-呢个大推介呀,真系劲好食,入面系满满软芝士🤤下: 马里苏芝士仔-开头以为得外面有mozzarella,但原来入面都有d芝士粒,但口感唔太岩我,我中意食溶左既芝士左上: 紫薯一丁目-佢外表真系唔太讨好,好似整到失败左既包😂入面又系满满既紫薯(sorry呢个最尾先食所以记得影相)😮唔太甜应该无加好多糖i like it!比钱时见到有仲热既半熟芝士挞,忍唔住买埋😝不过就一般般啦,可能最近太多舖头都有出,唔算特出甘岩我拣既包既外表造型都一般般,不过总体系高水准,涵都好满好多
紫薯一丁目、月岛软心芝士饺子、马里苏芝仔
半熟芝士挞