2022-04-14
第五波来势汹汹,疫情严重,已经好耐无出去揾食🍱听人讲,呢度啲嘢几好食,外卖有八折,就买餐外卖返屋企叹下呢度食物都几多元化,除咗粥粉饭面、点心等,小菜都有,外卖喺即叫即整,保证新鲜热辣疫情下,堂食小猫三俩,唔少人等外卖。留意下午茶外卖喺无八折肉丝炒面+两个点心,外卖等咗廿分钟,返到屋企重热嘅,两个人分甘同味炒面有获气,面好松脆,肉丝同冬菇丝芽菜芡汁分开盒装,唔会整淋陈皮马蹄牛肉球,马蹄爽,牛肉鲜,带有陈皮香,产生嘅化学作用系超好食,令本来无乜兴趣食牛肉球嘅我忍唔住食多粒另外鲜虾菜苗饺,饺皮厚薄适中,烟烟靭靱,馅亦好足料总结:呢度收费唔平,细碗云吞面$50,大就要$67,点心呢虾饺就$50,虾肠$72,炒粉面$128,连茶钱同加一,闲闲地几百蚊出门口。不过,食物系真材实料同新鲜,环境同装修都唔错,已经有一班住太古城嘅长者做捧埸客!
听人讲,呢度啲嘢几好食,外卖有八折,就买餐外卖返屋企叹下
疫情下,堂食小猫三俩,唔少人等外卖。
留意下午茶外卖喺无八折
另外鲜虾菜苗饺,饺皮厚薄适中,烟烟靭靱,馅亦好足料