2009-08-27 10 浏览
今日去左同学屋企玩,由于大家都唔愿意离开张麻雀台,所以梗系叫外卖食啦,从众多外卖纸中就拣了CPK。叫的时候很复杂,唔知系咪我地张野过左期呢,佢又话D套餐无,跟住又话要SEND d资料去我地email俾我地睇,最后免得麻烦我们都系散叫再加一个套餐算了。佢个套餐系包括有RIBS,烧鸡,粟米,鸡翼,仲有 2 个沙律。我印象中仲有几只炸虾同埋焗薯皮 & 炸芝士条。另外我地仲叫左个MUSHROOM PEPPERONIS PIZZA同一个墨西哥XX意粉。 (唔记得哂D名)不过其实大部野都真系唔系几好食,主要系因为全部都好干,唔知点解,系咪黎既过程太耐呢? 因为我地都等左成个钟以上。 但D野食真系好硬同好干,个RIBS系超干,少少汁都无,而且无咩味,仲整到好㶶添。 个pizza算系ok既,但都系比较干身d,个薯皮硬到似食紧树皮多d,又冻冻地。所以真系唔系几好食。总结就系以后唔会再叫呢间既外卖。

总结就系以后唔会再叫呢间既外卖。
pizza