2022-12-25 21 浏览
今日假日嚟到呢边😃周围都系外国人,好钟意呢啲山上地区,又唔会多人,即刻揾间Cafe饮杯咖啡又去打卡先📸奶油黑松露酱野菌意大利面~所有面条都可以吸收到酱汁,面吾会黏住,加上有炒过嘅野菌洋葱👍令意粉味道更加香口仲有奶油香味鸭腿窝夫🧇鸭腿入味到不得了!!鸭腿好松化,用叉轻轻力压已经可以将肉同骨整开,吾油吾腻,肉质滑,有只煎蛋,用窝夫点蛋汁加上鸭腿肉,成个味道都好平均😋呢个必试杂果班戟配蜜糖酱~三块厚班戟叠起🤩已经好吸睛,班戟唔系空气感果款🤣真系会饱份量多,侧边仲蓝莓士多啤梨香蕉呢啲生果😂我好似食晒啲忌廉呀焦糖肉桂咖啡~曾经饮过几杯肉桂咖啡,而呢杯系我饮过最重肉桂味既🤤