2022-06-11
想食车仔面、又想食多士、又想食饭😅都几难揾到一间餐厅可以有齐咁多选择😔😎记得啦❤️喺深水埗嘅聚来车仔面有齐咁多选择架Yeah🎊🎊自选车仔面清甜萝卜、咖哩鱼旦、菜心加腩汁配油面加六蚊仲有杯冻柠茶添😋😋哗!好大碗仲好足料添㖞,腩汁味好清甜,萝卜爽中带甜㖞👍咖哩鱼旦劲惹味呀🧊👍鸡翼尖、贡丸、牛柏叶、山根加秘制辣汁配油面,Woo好足料好大碗之余,窝心在秘制辣汁用匙羹分开上💯我食得喇嘅梗系加埋呢度嘅机制辣菜脯啦😁😁辣辣地先至惹味㗎!鸡翼尖超级入味好味👍牛柏叶爽呀!贡丸同山根入味💯💯加多个下午茶餐❤️系我想食好耐嘅爆浆阿华田西多士加三蚊仲有杯冻柠檬茶架👍👍哗!不得了好用心嘅制作好靓好多阿华田粉系西多上面,而中开好多浆汁,一切开里面d仲有好多浆汁流出泥添呀💯💯食落去好正😋阿华田包住花生酱好好味,而且甜度啱啱好,唔会太甜,非常好味!呢个系必食推介❤️❤️聚来车仔面 地址: 深水埗基隆街172号地舖
😎记得啦❤️喺深水埗嘅聚来车仔面有齐咁多选择架Yeah🎊🎊
自选车仔面