2024-05-28 3261 浏览
想去睇多啦A梦无人机表演又怕逼人,朋友share咗比我喺星荟嘅多啦A梦无人机宴,二话不说即时订位😆😆😆套餐每位$788(两位起),有以下嘢食:上汤波士顿龙虾奇趣元贝皇姬松茸炖花胶汤当红荔枝丸并葱烧牛柳粒松露香煎银鳕鱼绿悠禅蔬原只鲍鱼烩饭杨枝甘露价钱已包茶位及加一,最重要当然系有大大个window seat可以睇无人机表演,想睇得清楚d仲可以上埋去天台添👍🏻我哋到嘅时候仲未开始表演,餐厅就先来第一款菜式 - 龙虾,开边龙虾非常方便,一拮就成嚿龙虾肉起出来,入口新鲜弹牙,仲有脚同钳,拆出来啖啖肉,大赞👍🏻食完龙虾就够钟睇表演,基本上大家都上去天台希望睇得清楚啲,而餐厅亦都会配合暂停上菜,等大家睇完表演返到来舒舒服服咁食,唔怕啲𩠌冻晒🫶🏻要特别赞下个元贝皇😍,原本嘅煮法系有一pai绿色汁烤焗,但因为有位腌尖大少😏,我哋就即管问下可唔可以走汁,餐厅好好咁帮我哋变成香煎,表面脆皮内里嫩滑,好有惊喜,更加体验到细心嘅服务❤️炖汤非常足料,大大块花胶滋补养颜🤭,蔬菜同鲍鱼烩饭都一样出色🙌🏻🙌🏻最后以凉浸浸嘅杨枝甘露作结,无论系无人机表演定系餐饭同样令人回味无穷😋😋

套餐每位$788(两位起),有以下嘢食:
当红荔枝丸并葱烧牛柳粒