等级3
在深水㻉一定谂去大排挡,宜家有D热呀!所以要去D,有冷气地方食大排挡小菜地舖呀!系门口见到好多好多电视台演员同电台注持留影呀!其实我最深刻印象系肥仔德同陆号明嘅著𩠌节目!佢角色扮演系黒雪公主呀!笑爆呀😆😆😆😆!所以好想去试吓!系门口等佢执台(大约5分钟) 系宜5分钟已经嗦到其他食客的煲仔菜, 先听到咋咋声,再睇到D热辣辣蒸气,好有镬气呀!见到好多都想食,今次叫咗炸虾球同炸豆腐😳佢个炸虾球好好好😆😆😆😆😋😋😋😆弹牙呀!个甜酸汁刚刚好(出面好多都只系得个甜字一D酸嘅感觉都冇)😋😋😋😋,炒咗一碟辣牛肉😮连D配菜都炒得啱啱好, D青椒同红辣椒唔会有青草味,葱炒得熟,喜欢炒到有少少雏的感觉,宜D先叫炒得入味,洋葱炒得熟😋,咬落去系甜嘅!牛肉好琳呀!(下次我会叫辣D)青椒炒辣牛肉😋😋😋😋炸豆腐同炸虾球😋😋😋😋甜酸汁😋😋😋😋😋😋
更多
系门口等佢执台(大约5分钟)

青椒炒辣牛肉😋😋😋😋
服务
卫生
抵食
等候时间
5 分钟 (堂食)
用餐时段
晚餐