🇮🇳🥠🍛多款印度咖喱开心share▫️set lunch 包餐汤、咖喱角、沙律、主菜、烤饼或饭☑️餐汤、沙律、开胃菜🥗第一次试印度餐汤,几好味,虽然吾咩黎,但几特别。沙律系生菜丝,配左d BBQ酱,几新鲜。开胃菜系咖喱角,个皮好脆,味道ok, 里面系一啲薯蓉加杂菜粒,都几饱肚。☑️Naan🥠主食可选Naan或饭,我哋全部都要Naan,上左2篮,每块好大块,而且好软熟,似面包,食2块就已经好饱,点咖喱系几好食☑️ LAMB MADRRSH 马德拉斯烩羊肉 -$108☑️ PRAWN CURRY咖喱大虾 -$98☑️ BUTTER CHICKEN 牛油烩咖喱鸡 -$88☑️ FISH KORMA 腰果酱咖喱汁烩鱼柳 -$88☑️MIXED VEGETABLE 混合蔬菜 -$78☑️SAAG PANEER 芝士烩菠菜 -$86一行6人叫左6款吾同嘅咖喱share,睇落去好似好细碗,但其实都几多,每款都有d吾同,menu上会介绍用上嘅材料和辣度,有辣有吾辣,但甘多款我都觉得几好味。马德拉斯有🌶️ 🌶️logo,都真系会辣d, 🌶️嘅就刚好,微辣惹味,吾辣嘅就较香甜易入口。但系腰果酱咖喱唔系好食到有腰果味。每款配料都吾
🇮🇳🥠🍛
多款印度咖喱开心share

☑️餐汤、沙律、开胃菜🥗

☑️Naan🥠

☑️ LAMB MADRRSH 马德拉斯烩羊肉 -$108
☑️ PRAWN CURRY咖喱大虾 -$98
☑️ BUTTER CHICKEN 牛油烩咖喱鸡 -$88
☑️ FISH KORMA 腰果酱咖喱汁烩鱼柳 -$88
☑️MIXED VEGETABLE 混合蔬菜 -$78
☑️SAAG PANEER 芝士烩菠菜 -$86
一行6人叫左6款吾同嘅咖喱share,睇落去好似好细碗,但其实都几多,每款都有d吾同,menu上会介绍用上嘅材料和辣度,有辣有吾辣,但甘多款我都觉得几好味。马德拉斯有🌶️ 🌶️logo,都真系会辣d, 🌶️嘅就刚好,微辣惹味,吾辣嘅就较香甜易入口。但系腰果酱咖喱唔系好食到有腰果味。每款配料都吾少,例如大虾和鸡都有3-4件,蔬菜款都满满蔬菜。

🆗Mango Lassi -$25
饮品套餐唔包,但食印度菜必饮嘅,呢间嘅Mango Lassi 芒果味比较淡。
Mango  Lassi

2024-04-25