2022-10-23 16 浏览
今日星期五收工之后约咗几个朋友上嚟屋企玩,喺公司附近揾咗呢间餐厅,主打食鸡翼方便大家。而且佢哋都钟意食鸡翼呢度仲要好多口味啱晒佢哋!首先拣咗个一人餐,配有三件玫瑰鸡翼,南蛮虾多士,温泉蛋蘑菇饭另外再要咗三款鸡翼,口味方面分别拣咗黑松露武士,泰式冬阴功同埋同韩风吉士咸蛋黄首先讲返啲鸡翼先:玫瑰味:食落真系几清香,又有一片片嘅玫瑰喺上面够美观黑松露武士:食落当然非常香因为有黑松露味,加埋蒜头味,更加香口,正泰式冬阴功:唔会太咸太辣,味道啱啱好,味道相对浓郁,啱晒我地配啤酒韩风吉士咸蛋黄:呢个味道俾到惊喜我哋,有咸味又有甜味,食落去又咸又甜整体鸡翼时间都煮得好好,入面嫩滑有汁,推介。温泉蛋蘑菇饭:蘑菇分类非常多配埋温泉蛋有少少似中式窝蛋咁样嘅口感另外个虾多士都好有惊喜,估唔到咁好味,香酥一口小食,嫌佢跟餐两件有啲少,下次一定要散叫,满足下。题外话,佢嘅装修同外卖袋都好有心思,加埋佢句slogan,赞!

首先讲返啲鸡翼先:
玫瑰味:食落真系几清香,又有一片片嘅玫瑰喺上面够美观

整体鸡翼时间都煮得好好,入面嫩滑有汁,推介。

外卖自取