今日系openrice见到呢间餐厅做紧Promotion, 9点后订座有main course买一送一优惠🥰见咁抵就带女朋友过黎食返餐好先🤓虽然订左座,但上到黎d枱好full,所以都等左十分钟先有位😪 (BTW 间餐厅劲好feel🌃)先黎一个我最中意既南瓜汤,配埋新鲜剥既蟹肉,饮落每一啖既口感都好丰富,大满足🤤👍🏻👍🏻👍🏻仲有,汤系会跟返餐包既🤤可能系岩岩焗起,食落仲系热热地,外脆内软👍🏻Appetiser就系呢个北海道带子,每一粒都烧得好香,好鲜味,依家谂返起都觉得肚饿🤤Risotto反而煮得有少少硬,不过味道都唔错!因为前两日都食左牛既关系,今日就试下黑毛猪,上枱既时候,好震惊,无谂过份量会咁多😅味道都唔错,个人认为呢度嘅appetiser系比main course好食d😂😂

见咁抵就带女朋友过黎食返餐好先🤓

(BTW 间餐厅劲好feel🌃)

烧焗南瓜汤伴蟹肉

大满足🤤👍🏻👍🏻👍🏻

香煎烟熏慢煮北海道带子

Risotto反而煮得有少少硬,不过味道都唔错!
虎虾意大利饭伴龙虾牛油汁

慢煮黑毛猪鞍扒配意大利黑醋汁及牛肝菌酱