(非会员)
2007-10-04 20 浏览
我不嬲好喜欢食麻辣米线, 行街一见到未试过既米线都会试下, 但一直只钟情长沙湾(唔系谭仔, 其实谭仔唔系好好食啫)近来太子返学, 见到有人话哩间米线OK, 咁咪去试下呀我试食通常都会叫大辣, 因为试过好多铺头, 中辣都冇咩料到, 但一到门口, 就闻到一阵味, 所以今次唔够胆叫大辣, 睇餐牌好多𩠌拣, 有竹笙同黑栢叶, 梗系食佢啦, 哗, 份量同长沙湾差不多, 连味道都系呀, 够哂辣呀, 又有麻既感觉, 咁耐以来, 只有长沙湾既麻辣米线食完会令我头晕, 哩间食完都会呀, 我以后唔驶一定要去到长沙湾食麻辣米线(因长沙湾真系冇野好行, 次次都系为食麻辣米线先会去), 但唔食得辣既人就唔好叫咁辣呀
近来太子返学, 见到有人话哩间米线OK, 咁咪去试下呀