尖沙咀的楼上Café不多,乐园是一个平时想找个地方休息下,玩玩小游戏的餐厅。大人小朋友都满足到😏😏😏跟一般Café一样,店内一角摆放著不同的小游戏上边仲放咗不小店主护肤品减肥产品推介,右下角有一只猫咪在睡觉,很乖巧的一动也不动。餐厅唔系好大,所以记得要预约☎☎☎每张枱面都有糖糖食🍬🍬🍬好吸引小朋友,见到就开心呢个下午茶 set要早一日预订㗎。黎庆祝生日唔错嘅选择🎂🎂🎂超惊喜价$398💫🌟✨凡惠顾以上下午茶餐包两杯$48饮品🍹+🍤虾虾笑厨师沙律🥗(选$48以上饮品只需补回差价)虾虾笑厨师沙律🥗新鲜沙律菜配大虾同胡麻酱, 我地最爱🤤🤤🤤主角嚟喇, 囡囡不停哗哗哗,好靓😋超级喜欢😘冇选错👍🏻👍🏻👍🏻要赞赞自己,满足到老婆同囡囡下午茶以美少女为主题, 10款有咸有甜,款款都好吸引。靓到都唔舍得食呀, 相机手机食先📸📲全部都系美少女👨‍👩‍👧有精致好味嘅咸甜小食帮你医肚之余,仲有好多影靓相嘅打卡位添!开心 • 少女风 • 下午茶💫🥒蟹子吞拿鱼青瓜卷 🥒食落好清新🌮黑松露鸡肉三文治 🌮鸡肉再配松露,加上软熟的包身,这款来得比较清爽,更适合女士享用🤩恋之花烟三文鱼 🌸带有咸味和烟熏香味,成朵玫瑰花好

跟一般Café一样,店内一角摆放著不同的小游戏

超惊喜价$398💫🌟✨

虾虾笑厨师沙律🥗新鲜沙律菜配大虾同胡麻酱, 我地最爱🤤🤤🤤

下午茶以美少女为主题, 10款有咸有甜,款款都好吸引。

开心 • 少女风 • 下午茶💫

🥒蟹子吞拿鱼青瓜卷 🥒食落好清新
🤩恋之花烟三文鱼 🌸带有咸味和烟熏香味,成朵玫瑰花好靓
🍄芝士焗有机鲜菇🍄芝士浓郁, 要趁热食仲可以拉丝。
💫星光翻糖曲奇 🍪
好有心思整得好靓👍
🍓士多啤梨玫瑰 🍓整到花花咁,不过有点酸
🍨爱心特色雪糕🍨小朋友最爱😍
🍰蝴蝶结脆皮棉花糖杂莓松饼 🍰脆皮棉花糖好得意,,配杂莓松饼一齐食

甜品都要一赞,甜度啱啱好, 唔会好甜。唔好睇细细件呀, 一路倾计一路食都几饱肚㗎😋😋😋

特浓朱古力金莎雪冰

外型满有霸气的朱古力特饮,但沙冰却是出奇的微甜,喝完整整一杯都不觉太腻。

芒果热情果青柠特饮

杯上放了一支小试管,内里盛载著7种不同颜色的水果味,挑选橙色的芒果热情果青柠,将液体加进后整杯饮品便变成了橙色,配合五颜六色的水果就令人赏心悦目

食饱饱 重可以同囡囡玩桌上游戏😏😏😏侍应亦很有礼貌,重同囡囡一起玩🤔🤔🤔不会黑口黑面希望我们尽快离开,抵赞👍👍👍冇限时黎倾计就系啱晒🤨

重有店主宝贝猫猫,小朋友见到猫猫超级开心,不停睇猫猫摸猫猫又要影相😏😏😏猫猫真系好乖
囡囡话下次要再黎找哥哥玩同猫猫🤣
  • 开心少女风下午茶