今次返屯门食饭又估唔到呢间又几癫吓,$158食哂鸡煲丶火锅丶韩烧,任食不特只,仲可以无限加鸡😳😳,佢喺工厂区𠮶面,如果唔系朋友介绍都唔会去工厂揾食,不过佢都算易去,轻铁去到建安站行两分钟就到~店舖喺呢度工厂区嚟讲都唔细,都有好几张卡位,又有大枱提供😚一坐低冇耐就落咗鸡煲辣度先,本人就食bb辣😝,喺等既同时,都有啲小食俾我食吓,仲要有泰式凤爪,就梗系要夹多啲啦,够哂酸辣,又只只饱满,呢个俾钱食都愿🥳由于啲鸡系即炒关系,大概等十零分钟至有得食,一开盖,啲香味已经爆发出嚟,啲鸡同佢啲汁完美咁合二为一🤤🤤,而且啖啖肉,唔会嚿嚿都系骨咁😆不过都系觉得有啲辣🥵说时那时快,好快已经食完,都系觉得唔系好够喉,要再加鸡,不过今次就要唔辣,加鸡啲份量好多够,而且冇咗阵辣味,仲食得多咗洋葱既甜味同香味😆食完都已经饱咗八成,就直接转去韩烧,样样配料都已经调咗味,所以就可以烧完就咁食,其中比目鱼同猪肠我就食得最多🥴啲鱼肉厚身得嚟又好嫩滑,大肠烧到外脆内软,冇异味,够哂肥,一咬落去已经油花四溅,过瘾😆之后再有甜品可以拎,芒果布甸,牛奶布甸同豆腐花,包你一定啱食呢度真系有好多野食,$158真系抵俾,而啲服务态度又系
今次返屯门食饭又估唔到呢间又几癫吓,$158食哂鸡煲火锅丶韩烧,任食不特只,仲可以无限加鸡😳😳,佢喺工厂区𠮶面,如果唔系朋友介绍都唔会去工厂揾食,不过佢都算易去,轻铁去到建安站行两分钟就到~

呢度真系有好多野食,$158真系抵俾,而啲服务态度又系一绝👍🏻👍🏻食多几次都冇问题