馬哥孛羅咖啡廳

Cafe Marco
餐厅: 馬哥孛羅咖啡廳
资讯:

2022-01-23 2968 浏览
大家如果咁岩睇到呢篇食评我真系想劝各位千祈唔好book Marco cafe tea buffet虽然价钱系tea buffet来说算平 但食物质素真系唔得建议大家都系比贵小小食个高兴的自助餐啦1)硬到咬唔入的Scone我本身都不抱太大希望因为要食到好食的scone实在唔容易但系佢竟然可以做到个scone咬都咬唔入实在唔简单2)熟食选择少基本上自助餐食物一眼望晒 热食选择非常少而且质素亦好普通 最令人失望的系牛油粟米竟然可以当一个Dish全日最好食嘅热食竟然是春卷和吉列猪扒3)冷盘唔新鲜先唔讲海鲜 好明显三文治及牛角包都系摆咗好耐又冻又硬 比起连锁早餐店嘅质素更低沙律都系杂果为主 大家自行判断仲有下午茶最紧要嘅一杯咖啡 我真系不堪回首完全唔系酒店应有嘅水准 全日最好食嘅相信系我系屋企都整到嘅即煮汤面总括嚟讲 除咗Häagen-Dazs雪糕系品质保证外其余都真系比较失望大家book之前记住三思
大家如果咁岩睇到呢篇食评
虽然价钱系tea buffet来说算平 但食物质素真系唔得