2023-05-23
如果你有睇过大叔的爱,就唔会对呢间餐厅陌生🤭一入到去啲画面返哂黎,完全谂起哂啲戏照!!今晚早咗放工,早啲入食下晚餐先🤣可能太早嘅关系,我6:00入到去都冇乜人,始终都系酒吧🤣晚餐餐牌改紧,所以今晚唔算好多选择!海鲜汤 $68价钱中规中矩啦!黎到都几大碗呙,而且加咗忌廉所以好滑口👍🏼入面都好多海鲜,好大粒蚬肉,有蟹嘅鲜味,有口感!安格斯肉眼 $468牛扒黎讲定价有啲高!不过黎到surprise 咗一下,超大块!仲大过我手掌✋🏻而且有一格一格用牛扒pan去煎,有诚意!!见佢都有啲肥系中间位,所以食落好肥美好juicy!好正🤭我哋话要5成就真系有5成呀😝有粉嫩嘅肉质,但完全唔多血水🫶🏻好高质!!另外仲有啲配菜,相信都系一次过煎,有牛扒烧嘅味!连配菜都高档过你!!好抵食其实👍🏼👍🏼深海鱿鱼筒 $168本身谂住系一个一个鱿鱼筒咁,点知系原只鱿鱼上!!!个酱烧汁好够味,好香,外面烧到好干身,但入面都仲保持到好juicy!!好高蛋白质之选!!不过懒人我,就觉得如果可以帮手切开一旧旧就更完美啦haha虽然都好易切开😝有得懒梗系懒下🤭
晚餐餐牌改紧,所以今晚唔算好多选择!
海鲜汤 $68
安格斯肉眼 $468