2021-10-30 36 浏览
吉列牛果然系必点😍,好高质一定要encore!喺香港都食到日本念念不忘嘅吉列牛🤩。有少少唔同嘅系,呢度系吉列牛扒,所以每块都几大块,而且厚身啲㗎🥰。Steak Bar开到夜晚𝟏𝟏点,收工都食到。仲可以坐到𝟔 个人,大家可以bookmark定下次朋友聚会一齐去👍🏻!每二人同行仲可以用半价享用特定套餐添,不过蜜糖猪今次就冇用到呢个优惠🤣。🆂🅴🆃🥢吉列炸牛扒定食($188)ᴅᴇᴇᴘ ғʀɪᴇᴅ ʙᴇᴇғ ᴄᴜᴛʟᴇᴛ黎到嘅吉列牛扒大约系2-3成,整整齐齐一块大牛扒切片上。石烧炉附上一片牛油,等烧牛除咗有本身自身好香嘅牛味之外,仲会渗出一阵阵牛油香。将吉列牛两边烧好,入口肉质软腍,鲜嫩多汁。😆仲有吉列边,香口又脆口。呢份系定食黎,有埋汽水、沙律、日式饭素饭,几丰富😋。.牛魔王跟餐加配🥓 石烧和牛烧肉 (+$68)ᴡᴀɢʏᴜ ᴏɴ ɢʀɪʟʟ ᴘʟᴀᴛᴇ店员讲解二人同行同每人位顾1份正价主菜,就可用$68优惠价加配一份和牛烧肉,原价$198,我梗系加啦😆!嚟到真系完全冇失望,和牛烧肉超级好味😋,每一旧都有好浓郁嘅牛香味,物超所值!下次嚟如果仲有得加就好啦🤣。🍟 和风紫菜薯条(+$18)ᴊᴀᴘᴀɴ

🆂🅴🆃
🥢吉列炸牛扒定食($188)
ᴅᴇᴇᴘ ғʀɪᴇᴅ ʙᴇᴇғ ᴄᴜᴛʟᴇᴛ
牛魔王跟餐加配
🥓 石烧和牛烧肉 (+$68)
ᴡᴀɢʏᴜ ᴏɴ ɢʀɪʟʟ ᴘʟᴀᴛᴇ

🍟 和风紫菜薯条(+$18)
ᴊᴀᴘᴀɴᴇsᴇ sᴇᴀᴡᴇᴇᴅ ғʀɪᴇs
薯条系波浪薯条😋,炸得啱啱好又香口,配上紫菜粉好夹,好味道好味道😛。
用餐优惠
试食活动