2024-09-14
大围开咗新商场之后,对比之下,店舖林立的大围街道上的店舖也显得更旧了 。有时候,人们已经开始提不起旧装修的店舖了,认为环境落后比较污糟,脑海中认为那些食物质素也会下降,或者坐喺𠮶度都反胃。这间餐厅环境感觉落后,但至少冇老鼠曱甴乌蝇喺你面前飞过。。。。都食咗10几年啦,老板一个女人打理都唔好话唔辛苦。。。讲返正题食物质素,呢个系最多人叫嘅葱油双蛋猪扒饭,有几多间餐厅整呢啲猪扒饭会比咁多葱同埋流心蛋? 佢开先河吧,至少喺大围冻柠茶好饮,啲柠檬系新鲜嘅,有味。 味道真叫人难忘,一啖葱一啖漏心蛋一啖豉油饭,加埋个新鲜炸猪扒啲猪扒几件冇骨一两件有骨,啲猪扒系好食介绍朋友食檬粉,檬粉系由开店𠮶阵已经卖紧,啲冻檬正,好多系出面食𠮶啲粉又热,汁超级酸,汁味道又淡😂😂春卷脆卜卜同鸡翼都好好食千祈唔好叫牛肉饭,系真难食! 汤河牛都可以
春卷脆卜卜同鸡翼都好好食
千祈唔好叫牛肉饭,系真难食! 汤河牛都可以