最近个feed 不断被呢间位于大坑嘅曲奇店洗版🫶🏼见个个都讲到咁好食就等我一齐去排队买啦🥰仲要有得用消费卷🫰🏼weekend 黄昏去到排咗半个钟 但系好多大热嘅味道例如pb jelly, matcha mochi, smores, triple chocolate都已经售罄🥺佢哋除咗cookies之外都有卖brioche, feuille, donut, donut holes😋每日舖头嘅ig story 都会同大家讲当日新鲜出炉嘅pastries🤌🏼全部食完出奇地唔会好腻 虽然平均每块都差唔多$50 但真系好足料👍🏼值得再encore 试埋其他味😚 ($45)reheat 完仲好食 ($40)出面个皮咸咸地 个filling有啲花生酱味🥜 ($50)最后一块竟然俾我买到🤩抹茶有啲回甘 个流心好正 ($50)中间嘅朱古力酱带苦 ($50)焙茶味好出好味指数:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️CP值:⭐️⭐️⭐️服务态度:⭐️⭐️⭐️⭐️环境:⭐️⭐️⭐️⭐️人均:-

[Hot Cocoa Donut] ($45)
reheat 完仲好食

[Pistachio Donut] ($40)
出面个皮咸咸地 个filling有啲花生酱味🥜

[Matcha Macadamia] ($50)
最后一块竟然俾我买到🤩抹茶有啲回甘 个流心好正

[Epic Chocolate] ($50)
中间嘅朱古力酱带苦

[Hojicha] ($50)
焙茶味好出

好味指数:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️