2023-06-03 15 浏览
荷华庭园景餐厅系一间位于大埔郊区接近林村位置嘅餐厅,周围都被花草树木包围住,感觉就好似置身系外国渡假咁~🥰✅鲜炸蚝春卷外层脆卜卜,入面放咗生蚝,感觉好特别,点埋旁边嘅蛋黄酱一齐食就更加好啦~ 🤗我地都order 咗✅酥皮龙虾汤配蒜茸包,放系龙虾汤上面嘅酥皮嘅非常酥脆,龙虾汤亦都好美味,配搭埋一齐食味道唔错~佢地嘅✅牛小排系非常好食,肉质嫩腍,好有牛味,仲要超多肉汁,强烈建议钟意食牛嘅朋友一定要试下呢个~🤩我地order 咗个细size 嘅✅焗火焰雪山但都好大个,staff 系旁边将个火焰雪山点火,成个感觉好靓~ 蛋白霜好松软而且好重空气感,入面仲有啲生果、磅蛋糕同雪糕系入面,好丰富~ 我地食完呢个都已经好饱了~😇