2015-05-22
行过见有新餐厅开咗,见门面几靓,又唔算多人门口重有块板写住无限添饮,岩晒我隔离只水怪,所以就同男朋友入咗去试下啦~环境都几大,好多都系梳化位叫主食加钱会有埋汤同饮品,加咗12蚊之后,饮品真系可以无限添架个餐汤就无得拣,一定系杂菜汤,稀稀地,但都几浓蕃茄味因为价钱平,所以我地都叫咗好几样野食,男朋友钟意香口野,要咗个美国脆香鸡翼,个皮几脆,啲肉都几滑,几香口我比好钟意啲重庆或者新彊嘅味粉,所以叫咗个新彊烧原条茄子试下,但觉得唔够味,比较淡口,钟意落劲多粉𠮶啲,好彩唔算油之后重有个白酒忌廉蓝青口,闻落都几,有好多只,唔算太大,食落淡淡地,有啲忌廉香,又无腥味,都可以接受呀之后重叫咗我最钟意嘅美式烧猪仔肋骨,真系好大条!上面有劲多烧烤酱,甜甜地,但比平时嘅烧烤酱酸啲,肋骨唔算多肉,但都几入味,同埋好够腍,不过两个人食好似多咗啲整体黎讲都算唔错呀,见到门口重有杂志同小游戏,下次要再去试下其实野食,一路玩一路食
门口重有块板写住无限添饮,岩晒我隔离只水怪,所以就同男朋友入咗去试下啦~ 环境都几大,好多都系梳化位 叫主食加钱会有埋汤同饮品,加咗12蚊之后,饮品真系可以无限添架
个餐汤就无得拣,一定系杂菜汤,稀稀地,但都几浓蕃茄味 因为价钱平,所以我地都叫咗好几样野食,男朋友钟意香口野,
要咗个美国脆香鸡翼,个皮几脆,啲肉都几滑,几香口 我比好钟意啲重庆或者新彊嘅味粉,所以叫咗个新彊烧原条茄子试下,
但觉得唔够味,比较淡口,钟意落劲多粉𠮶啲,好彩唔算油 之后重有个白酒忌廉蓝青口,
闻落都几,有好多只,唔算太大,食落淡淡地,有啲忌廉香,又无腥味,都可以接受呀 之后重叫咗我最钟意嘅美式烧猪仔肋骨,真系好大条!
上面有劲多烧烤酱,甜甜地,但比平时嘅烧烤酱酸啲,
肋骨唔算多肉,但都几入味,同埋好够腍,不过两个人食好似多咗啲 整体黎讲都算唔错呀,见到门口重有杂志同小游戏,
下次要再去试下其实野食,一路玩一路食