餐厅: 傷心酸辣粉 (裕景坊)
资讯:

2021-09-05 94 浏览
💖之前返学成日食嘅伤心酸辣粉,大碗抵食🥰今日假期同屋企人👨‍👩‍👧‍👧黎元朗分店食午餐。1⃣️精选二人自选套餐🥣 $138💖套餐好抵食!28种小菜入面自选4个,加埋2碗酸辣粉,2个人食好饱🤰🏻多个人开心share🥳都得😂我地成家人🏠都唔系几食得辣,又钟意食😂所以全部要左BB辣🌶️✅伤心酸辣粉(2碗)🍜💖我地一碗要左米线,另外一碗要左小宽面。配菜有生菜🥬、肉碎🐷、花生🥜、榨菜、葱同芫荽,大大碗。汤底酸辣开胃,个人钟意小宽面,口感厚实。✅蒜泥白肉🧄💖每片🐷都好大块,有成6块,蒜泥比的好多,蒜味香浓。五花白肉Q弹鲜美,肥得黎唔腻,唔食辣嘅好选择🥳✅干捞牛肚🐂💖对我黎讲有啲辣😂牛肚配上葱、芫荽、芝麻、辣椒粉🌶️同花生🥜,爽口香辣✅红油蒜茸青瓜🥒💖青瓜配上红油、辣椒粉🌶️、蒜蓉同芫荽,清新微辣✅炸墨鱼饼🦑💖2块墨鱼饼配上泰式酸甜酱🇹🇭,咬落弹牙2⃣️皇牌水煮饭餐🍚 $60💖可以拣口味同肉,我哋要咗酸菜味鱼片🐟份量劲大😮鱼片滑,有粉丝,汤底酸香,配白饭一齐食。另外免费🆓配一包纸包饮品🧃,要左苹果🍎绿茶🍵3⃣️凉拌茄子🍆 $25💖要左开胃小食,呢款冇咁辣,茄子唔会好淋,比较爽口。4⃣️辣子粟米🌽 $28💖劲多干辣椒🌶️我就

1⃣️精选二人自选套餐🥣 $138

✅伤心酸辣粉(2碗)🍜

✅蒜泥白肉🧄

✅干捞牛肚🐂

✅红油蒜茸青瓜🥒
💖青瓜配上红油、辣椒粉🌶️、蒜蓉同芫荽,清新微辣

✅炸墨鱼饼🦑
💖2块墨鱼饼配上泰式酸甜酱🇹🇭,咬落弹牙

2⃣️皇牌水煮饭餐🍚 $60

3⃣️凉拌茄子🍆 $25
💖要左开胃小食,呢款冇咁辣,茄子唔会好淋,比较爽口。

4⃣️辣子粟米🌽 $28
💖劲多干辣椒🌶️我就唔敢食啦😂食粟米就够,麻辣得黎有嚼劲。

💖成家人食午餐$200几蚊,唔使加一,份量大抵食🤑见到佢哋仲有做午市任饮任食放题,先$79/位😮咁抵食下次要黎试下先🤤