2021-11-17 110 浏览
这店枱数唔多,每枱限90分钟用餐,真系有道理,因为店外不断有客人排队等入坐,客似云来,非常受欢迎。店基本冇吉位,店内唯一嘅服务员就有点辛苦了。-🌹属性 真龙系 奇异花这个睇中文唔知系乜但英文就知,不过无所谓,因为一上枱一定会哇哇声,大大只嘅龙虾🦞,两只大大嘅虾钳,仲有两只中size炸虾,未食先兴奋。龙虾同炸虾味道可以,中规中矩,反而意粉有惊喜,意粉味道偏甜,份量唔多刚好,小编最开心嘅系唔系芝士焗,咁样唔咁腻,我见其他客人都有叫,应该系这店嘅出名菜。-🌹焗多汁猪仔骨配薯条猪仔骨份量多大大份,肉质多汁又嫩,仲有系用有软骨部份,相当抵赞,焗得好香,酱汁偏甜非常好味,只系配菜薯条一般,不过唔影响整体。-🌹黑松露糖扬鸡这糖扬鸡其实系日式炸鸡,是以面粉为主,用姜蒜的腌制物下味,尤其要有没蒜先可以叫做唐扬,仲有喺日本系会用无骨的腿肉去油,这碟跟足日式做法,口感鸡味重而同时唔觉得食紧好多粉,唔腻,赞。-🌹垃圾八爪鱼这个炸八爪鱼就用普通比较多粉嘅方法去炸,冇乜惊喜,不过味道都系好。-🌹玉桂桂花苹果红茶(热)嚟时吓了一跳,原来系大大嘅一壸,好彩冇叫两款饮品,玉桂同桂花都好香好味,加入多片苹果,增加清甜度,

🌹属性 真龙系 奇异花

🌹焗多汁猪仔骨配薯条

🌹黑松露糖扬鸡

🌹垃圾八爪鱼

🌹玉桂桂花苹果红茶(热)
嚟时吓了一跳,原来系大大嘅一壸,好彩冇叫两款饮品,玉桂同桂花都好香好味,加入多片苹果,增加清甜度,冇拣错,赞。

黑松露糖扬鸡
黑松露糖扬鸡