2010-12-05 104 浏览
睇完食评一行四人慕名到这大排档食晚饭. 点了椒盐狗肚鱼, 烧乳鸽, 辣酒煮东风螺, 豉椒炒蚬, 粉丝杂菜煲, 椒盐墨鱼咀, 鸡粥. 椒盐狗肚鱼 - 以为外脆内热, 但咬一口就发觉外面唔脆, 淋淋地, 一阵粉味, 完全冇味, 最差系里面是暖暖的, 估计是预先炸定, 好次超市货色烧乳鸽 - 尚可, 但肉质霉霉地, 雪藏货 辣酒煮东风螺 - 冇辣酒味, 最惨系只只都系霉的, 应该叫"咸酒炆东风螺", 适合有胃病人士, 我估要炆几日先有咁霉豉椒炒蚬 - 半碟都系得个壳, 问个伙计, 佢话呢个季节D蚬系会瘦D, 会唔会瘦到连肉都无埋呀! 粉丝杂菜煲 - 淋Pet Pet 一煲野椒盐墨鱼咀 - 差, 得粉浆味鸡粥 - 好甜, 好似食紧咸腐竹糖水 最好食都系免费奉送的椒盐豆腐总括来说: 徙油费驶车来食呢D货色, 重徙埋个胃口, 真系好失望

差, 睇落几好, 咬落去无哩火气, 重唔热!

睇完食评一行四人慕名到这大排档食晚饭.

, 估计是预先炸定, 好次超市货色

烧乳鸽 - 尚可, 但肉质霉霉地, 雪藏货

粉丝杂菜煲 - 淋Pet Pet 一煲野

椒盐墨鱼咀 - 差, 得粉浆味

鸡粥 - 好甜, 好似食紧咸腐竹糖水

最好食都系免费奉送的椒盐豆腐

2010-12-04