2020-08-09
餐厅座位好宽敞,坐落都几舒服😌 原本一心一意黎系想试佢杯朱古力,点知原来佢既主食都咁高质🤤仲要系黄店💛蒲烧三层鳗鱼滑蛋饭 ($108)鳗鱼肉身都几厚身,食落啖啖肉而且几软腍,肉质肥美得黎仲要无细骨!🤤鳗鱼烧汁甜度适中,拌饭一流🥰蒜香蚬肉意粉($98)蒜味好重呀!十分适合重口味既人🤣🤣 蚬肉份量都好多,而且食落都几鲜甜😋pasta煮得啱啱好,软硬度适中,唔错!温泉蛋豚肉饭配泡菜($98)豚肉份量都几多🤤 煎得几香,不过块肉都几肥,成块有接近一半都系肥肉😂 加埋泡菜食都几夹!温泉蛋拌饭无得顶添啦😋 痴_线朱古力🍫‼️‼️(lunch set +15)基本上见到每一枱都有嗌呢杯朱古力🤣 个样望落已经劲吸睛,卖相满分💯😍 睇得出系心机之作👍 饮埋果然冇令我失望😆 呢杯其实系混合左几种朱古力而成,包括底层嘅黑朱古力,面层就分别有白朱古力同埋牛奶朱古力碎,而最表面仲晒上朱古力粉~ 简直完全俘虏左朱古力控既心🖤🤍 本身仲以为会好甜,但饮落又唔会啵,反而系饮得到黑朱古力既微苦!不得不赞既系朱古力味真系几浓郁🤤 建议可以捞匀再饮,咁下面就唔会淡味啦😆
蒲烧三层鳗鱼滑蛋饭 ($108)
蒜香蚬肉意粉($98)
温泉蛋豚肉饭配泡菜($98)
痴_线朱古力🍫‼️‼️(lunch set +15)