餐厅: 珍珠皇宮印度餐廳
资讯:

2022-11-02 81 浏览
灯灯灯凳💡系Error 辣王传都去过嘅一间印度餐厅🤩食饭时间 喺重庆大厦门口就会有人带你上去餐厅餐厅座位阔落 可以舒舒服服同朋友/屋企人食返餐一坐低店员会送一碟胡椒饼加薄荷酱薄荷酱有少少辣又酸酸地 几开胃㗎👍🏻🦐蒜蓉虾 𝔾𝕒𝕣𝕝𝕚𝕔 ℙ𝕣𝕒𝕨𝕟有8只🦐 几爽口同平时食嘅虾唔同特制嘅汁几特别 又有香浓蒜味带出虾嘅鲜甜味😋🐔玛莎拉咖喱烤鸡 ℂ𝕙𝕚𝕔𝕜𝕖𝕟 𝕋𝕚𝕜𝕜𝕒 𝕄𝕒𝕤𝕒𝕝𝕒呢度嘅咖喱有得选择辣度我本人就唔系好食得辣 #三哥食清汤🥹所以梗系拣最少嘅辣啦😂 #我很弱呢款玛莎拉比一般咖喱更加香浓亦都较稠身用嚟点Naan食超正不过即使系最少嘅辣 啲烤鸡都系劲辣 我就唔系好食到🐏咖喱羊 𝕃𝕒𝕞𝕓 𝕔𝕦𝕣𝕣𝕪呢个我都系拣最少嘅辣 明显比玛莎拉咖喱辣度更加少甜味多少少 不过就无咁稠 点起Naan上嚟有啲"呢Hea"🧄蒜蓉烤饼 𝔾𝕒𝕣𝕝𝕚𝕔 ℕ𝕒𝕒𝕟 / 🧀芝士烤饼 ℂ𝕙𝕖𝕖𝕤𝕖 ℕ𝕒𝕒𝕟嚟到食咖喱 一定唔少得印度烤饼口感较烟靭 个人钟意蒜蓉味多啲🍹芒果奶昔 𝕄𝕒𝕟𝕘𝕠 𝕃𝕒𝕤𝕤𝕚奶昔又系印度餐厅必点嘅嘢嚟芒果味同奶味平衡到除咗几开胃之外 仲可以帮手解辣🤣🥤青柠梳打就正常发挥 有足够青柠味我觉得如果

灯灯灯凳💡系Error 辣王传都去过嘅一间印度餐厅🤩

不过即使系最少嘅辣 啲烤鸡都系劲辣 我就唔系好食到

咖喱羊
🐏咖喱羊 𝕃𝕒𝕞𝕓 𝕔𝕦𝕣𝕣𝕪
呢个我都系拣最少嘅辣 明显比玛莎拉咖喱辣度更加少
甜味多少少 不过就无咁稠 点起Naan上嚟有啲"呢Hea"

蒜蓉烤饼,芝士烤饼
嚟到食咖喱 一定唔少得印度烤饼