2024-10-25
👧🏻😋👅🍽✨大癫炸鸡同芝士波 做问卷仲送饺子🫰🏻-🇰🇷 座位同厨房分开两边, 堂食位置更宽敞, 店店内以黑白色为主造高尚感觉, 食品出品选择好多, 亦非常配得上高雅装潢; 唔少人叫外卖, 见一个个纸袋系咁出🇰🇷 虽然价钱中上, 但有好多推广优惠: 凭即日收据再帮衬又仲有8折 (lunch完俾同事去dinner就岩晒🤣) + 做survey仲送一客免费炸饺子 + 平日7pm前啤酒买一送一-🐓 半半炸鸡(无骨) $238💯无骨炸鸡啖啖肉, 先焗后炸juicy爆晒汁, 连埋酱汁同芝士食都唔会觉得腻; 重点系口味特别又多元化出面冇见过! 💯罗勒派对有罗勒酱, 番茄仔, 芝士碎香甜清新, 同肉汁完美融和 ; 紫菜脆脆类似紫菜天妇罗零食既脆脆略嫌未够脆口, 但胜在得粉冇酱都唔会觉得干-🦐 海鲜煎饼 $128✨比一般韩食店既煎饼冇炸得咁劲, 保持返饼底湿润而边边依然香脆, 中间有多款海鲜粒粒好鲜甜, 就算唔会酱汁都好好食-🫕 爆粟黑芝芝波(5件) $68💯大癫一咬拉开系瀑布黎😂 劲好味外脆内软好香粟米同芝士味, 但食落完全唔腻, 系想癫狂啪晒啲波波入口-🥟 炸饺子 赠送 原价 $48✨做个简单su
大癫炸鸡同芝士波 做问卷仲送饺子🫰🏻
🫕
爆粟黑芝芝波(5件) $68
🥟
炸饺子 赠送 原价 $48
✨做个简单survey就有一客5只炸饺送, 外皮酥脆入面有粉丝馅, 推!