大癫级抵食高质甜品❤️‍🔥,要排队我都会照杀🥭!推爆!・・・・・・・・・・・・・・・・・・・・🥭 芒果奶昔双皮奶 HK$46・味道:面头芒果香甜juicy,中间芒果牛奶冰同样香甜,食得出系用鲜芒果加牛奶打成冰,冇糖浆味,真材实料嘅蜜香sweet sweet芒果味( ♥д♥)!双皮奶超浓郁奶味,微甜奶香配芒果蜜甜,相辅相成,一级棒😚・口感:芒果0渣爆汁,芒果牛奶冰绵密细腻0冇冰感,双皮奶滑嫩水水der,仲要几抵食,满分佳作🫶🏻🥛 椰汁麻薯仙草冻 HK$42・味道:呢个甜品系食佢嘅配料间嘅配搭,单睇每样都有乜特别,但拣呢啲配料加埋一齐就好惊喜!台式牛奶麻薯奶香浓郁,仙草冻正常发挥。芋泥系新鲜芋头香甜味,一定唔系所谓香芋嘅香精味啦,配微甜椰汁好似芋头奶咁,想像到嘅美~味~🤤・口感:珍珠同西米煲得几弹牙有咬口,麻薯水嫩,微微拉扯感咁,好食!・・・・・・・・・・・・・・・・・・・・🤰性价比:高~🤰9冲度:9冲~🤰结论:够胆就开喺我屋企楼下!大肚波实变巨大化大肚波!好好食!大癫!・・・・・・・・・・・・・・・・・・・・
大癫级抵食高质甜品❤️‍🔥,要排队我都会照杀🥭!推爆!

🥭 芒果奶昔双皮奶 HK$46

🥛 椰汁麻薯仙草冻 HK$42

🤰性价比:高~
🤰9冲度:9冲~

2024-04-27
下午茶