餐厅: 校長燒肉日韓料理 (觀塘廣場)
资讯:

2023-10-15 111 浏览
早排去咗观塘探朋友!倾倾倾突然到晚饭时间!唔知食乜好嘅我哋决定去附近呢间亲民价格嘅放题解决晚餐🍴. 讲番是晚每位成人$258 (另加一服务费)!九龙区食晚市放题嚟讲确系极高性价比😉虽然主力系食烧烤!但一坐低店员会先送上一锅✨香辣鸡煲!记得出去自助区可拎埋✨火锅料 顺便打埋边炉哦!! 自助区域有大量唔同款式嘅食物可供选择!如✨烧烤食材(推介: 一口牛, 鸡扒, 多春鱼, 鲜菠萝 等等) ;✨刺身&寿司(拎咗三文鱼&剑鱼腩) ;✨各款小食(推荐: 茶叶蛋, 鲜水果冰, 炸物) ;✨汽水啤酒(竟然连嘉士佰都有得任饮 同可以自制花茶任冲泡) ;✨甜品 (推介:香芋布丁, 老虎堂芝士流心雪条😋) . 总结喺度用餐要饮饱食醉完全无难度🤩🤩饮饮食食下半场倾倾倾得好开心!另外环境非常阔落大地方!在场大多数为一家大细/一班朋友!气氛好热闹👏🏻👏🏻嚟聚会寻开心系个唔错嘅选择🙆🏻‍♀️
讲番是晚每位成人$258 (另加一服务费)!九龙区食晚市放题嚟讲确系极高性价比😉虽然主力系食烧烤!但一坐低店员会先送上一锅✨香辣鸡煲!记得出去自助区可拎埋✨火锅料 顺便打埋边炉哦!! 自助区域有大量唔同款式嘅食物可供选择!如✨烧烤食材(推介: 一口牛, 鸡扒, 多春鱼, 鲜菠萝 等等) ;✨刺身寿司(拎咗三文鱼&剑鱼腩) ;✨各款小食(推荐: 茶叶蛋, 鲜水果冰, 炸物) ;✨汽水啤酒(竟然连嘉士佰都有得任饮 同可以自制花茶任冲泡) ;✨甜品 (推介:香芋布丁, 老虎堂芝士流心雪条😋)