Route 65 🛣@route65_Route 65 概念来自一条美国高速公路,餐厅采用美国街头怀旧装修🇺🇸 好sharp嘅橙色🦺,黑白格仔地砖🔲,红白漆皮櫈☎️,复古风十足📼Menu上嘅食物种类款式都好多,手工pizza,意粉,沙律小食鸡翼肉丸洋葱圈薯皮薯条🍟,墨西哥脆片Taco Rice 🌮,奶昔啤酒都有🍺,甜品就有brownie sundae 🍨烧烤鸡肉薄饼🔥黄色红色波椒⛱|鸡肉🐔落单𠮶时店员温馨提示因为Pizza系即叫即整,要等10分钟左右⏲ 由搓饼底到每样配料的准备都系人手整作👨🏼‍🍳对「吋」呢个单位冇咩概念,望望个价钱,一个人食应该都够饱嘅🤨 点知上菜𠮶下,咁大个嘅😂薄薄嘅饼底松软烟韧,饼边咬落去好香脆🪄 而每一块pizza都铺满烧烤酱同各款配料,份量十足🍗餐厅提供8款唔同配搭嘅薄饼,仲可以按个人喜好自己加toppings,但size就系standardised嘅,只有12吋8块🔪12吋手工簿饼先$72!(讲真唔太建议一个人黎🤫 如果唔系就好似我咁要打包一半📦) 仲要唔洗加一,下次揾多个人,就一人$36就食饱饱落楼👯

Route 65 🛣
@route65_