2022-05-07
🔸月见海老蚵仔鲁肉饭$68呢个饭好足料,蚵仔好多,完全冇腥味,钟意食蚝嘅朋友就啱晒啦!鲁肉饭系餐厅自家调配,带点甜味。汁都几多,连同蛋黄捞埋一齐好好送饭😋果然系好吃到吃光光😆午餐仲跟腌青瓜同一杯阿蕯姆红茶🧋加钱升级做特饮都得,埋单无加一好抵食!🔸蒜片台湾肠$12、椒盐甜不辣 $12跟餐加配的小食,正常发挥,价钱合理👍🏻🔸起司玉米蛋饼$30整体做得接近台湾口味,芝士味浓郁,同平时𠮶啲有啲唔同,中间加左生菜,增加左爽脆嘅口感,如果唔食嘅话可以叫职员走左佢💁🏻♀️🔸芋圆糖不甩$30卖相好靓🤣4只色既芋圆比平时多左抹茶味🍵口感够烟韧,抹茶同芋头味比较出啲。小店座位唔算多,但系胜在食物质素唔错,价钱又唔贵,性价比高,难怪平日午餐,都几乎满坐🤓📍#好吃吃光 (#大角咀美食)大角咀博文街4号地舖➡️𝗙𝗼𝗹𝗹𝗼𝘄左我未啊😚跟住我去饮饮食食😎吃是真爱❤️ @eatistruelove.hk 🌟
🔸蒜片台湾肠$12、椒盐甜不辣 $12
跟餐加配的小食,正常发挥,价钱合理👍🏻
🔸起司玉米蛋饼$30
🔸芋圆糖不甩$30
📍#好吃吃光 (#大角咀美食)
大角咀博文街4号地舖
➡️𝗙𝗼𝗹𝗹𝗼𝘄左我未啊😚跟住我去饮饮食食😎