2024-11-02 919 浏览
朋友知我钟意捐窿捐罅揾好嘢食。立即通知我大角咀有间高质餐厅,叫我一定要去试吓。侍应非常之Nice。当晚系聚旧日,倾左好耐,侍应都一直加水,好好服务。大食的我们,谂紧叫咩好既时候,我就比隔离枱的大鸡锤吸引著。好似漫画路飞揸住既大鸡锤十分之吸睛。炸黑椒蜜糖薯仔鸡锤大大件的鸡锤,非常容易切开及进食,内有薯仔混和,一点也不油腻。讲到主食,朋友戒牛,所以今晚叫左西班牙猪鞍苹果酱伴杂菜薯蓉试下。多汁厚猪鞍,内里切开是嫩滑的肉粉色,用心制作的苹果粒和牛油薯蓉及烤蔬菜,还有口感甚佳的红萝卜加翠玉瓜卷西方豆角手工蔬菜卷,十分惹味。另外海胆忌廉汁意粉都一流甜甜的海胆加三文鱼子,略大微酸的芝士忌廉丰富地黏附著意大利粉,十分开胃。我仲叫左荔枝梳打两粒大颗冰冻荔枝肉,相当美观,十分甜美加上冰冻梳打水超解渴。到最尾,一定要加甜品,据我所知呢度嘅甜品全部都系住家厨师制造。提米拉苏值得留肚去食提米拉苏有酒味,有大粒蓝莓,甜度适中,又轻又滑好顺口。今晚啲野食出乎意外超好食,所以已经决定咗11月会再去。下次会试更多款式,到时再介绍俾大家。
朋友知我钟意捐窿捐罅揾好嘢食。
立即通知我大角咀有间高质餐厅,叫我一定要去试吓。

侍应非常之Nice。
当晚系聚旧日,倾左好耐,侍应都一直加水,好好服务。

大食的我们,谂紧叫咩好既时候,我就比隔离枱的大鸡锤吸引著。
好似漫画路飞揸住既大鸡锤十分之吸睛。
炸黑椒蜜糖薯仔鸡锤

另外海胆忌廉汁意粉都一流

我仲叫左荔枝梳打

提米拉苏值得留肚去食
提米拉苏有酒味,有大粒蓝莓,甜度适中,又轻又滑好顺口。

今晚啲野食出乎意外超好食,所以已经决定咗11月会再去。
下次会试更多款式,到时再介绍俾大家。
2024-10-21
  • Tiramisu