2021-08-17
大角咀一向都多良心小店 今日就泥发掘下有无好食既餐厅先😊系埃华街既JB Kitchen见d comments都几好就去试下🤣店面唔系好大 得几张枱 但亮眼系墙身既猪💛食物上都有唔少既选择~而且每款主食都可以加$15配埋汤/沙律🥗 同埋一杯野饮🍹性价比都几高▫🍄️蘑菇汤 - 是日餐汤系蘑菇汤 好浓蘑菇味▫️蛋浆卡邦尼意粉🍝上枱个时我呆一呆 因为佢比我想像中大碟都几多下🤣意粉面铺满左炒香过既烟肉同蘑菇 再捞埋个蛋浆卡邦尼汁👍🏻意粉好挂汁!▫️法式猪胺架🐷呢个整得好好 个猪胺完全唔会好干好鞋 反而好juicy~ 加埋少少炸蒜油 好味!另外自己几钟意个个烤过既蒜头😂😂好香甜😁如果唔想要汤同饮品 仲可以选择加$48配甜品🍮有Crème Brûlée或者心太软🍫▫️心太软外面焗到脆口 一切落去d朱古力🍫涌晒出泥🤩本身都惊会好甜好漏 但好彩佢系用dark chocolate所以都唔会好甜
店面唔系好大 得几张枱 但亮眼系墙身既猪💛 食物上都有唔少既选择~而且每款主食都可以加$15配埋汤/沙律🥗 同埋一杯野饮🍹性价比都几高
▫🍄️蘑菇汤 - 是日餐汤系蘑菇汤 好浓蘑菇味
▫️蛋浆卡邦尼意粉🍝