5天前
今晚嚟到大角咀揾食,估唔到呢度有间咁正嘅西餐!餐厅地方阔落,约三五知己嚟食晚餐,坐得够舒服!今晚我哋两个人生叫咗几样餐厅嘅招牌菜,全部都非常高质,有惊喜👏🏻🍴鹅肝多士 $138 - 香煎鹅肝非常肥美,够份量,外皮煎到好香脆,两块多士用上厚多士,份量十足!加埋苹果蓉一齐食,中和晒鹅肝嘅肥腻感,食完罪恶感唔算太大🙈🍴明太子意粉 $138 - 非常好多明太子!而且唔算好咸,配埋面头嘅黑鱼子同芝士,劲Creamy,超浓郁,正!👍🏻🍴香烤羊肋条 $198 - 绝对系今晚嘅MVP !冇谂过$198一份杨条,份量会系咁大!两三个人食都足够🤪而且羊肉都非常高质,外皮烤得好香脆,啖啖肉,加埋羊嘅少少苏香,非常啱我,仲要有埋薯条同沙律,超级抵食👍🏻👍🏻👍🏻🍴自家制苹果批伴雪糕 - 最后试埋佢个自家制苹果批,质素都唔错,同样系大大件,入边有好多苹果粒,唔错👍🏻呢间餐厅质素咁高,价钱又平,完全系性价比之选!一定返食!
呢间餐厅质素咁高,价钱又平,完全系性价比之选!一定返食!