去开呢头探完朋友之后,极力推介呢间隐世美食,意大利餐厅The Francesco系由来自罗马厨师主理,CP值相当高,所以一家大小去品尝😋👍忌廉汁煮蓝青口🦪法国蓝青口配白酒忌廉汁味道又香又滑,新鲜蓝青口够鲜味,再配上白汁非常入味,再加埋几块多士仔蘸汁同吃,滋味无穷😻半边黄油鸡配杂菜新薯🐔🥔卖相相当精致同攞盘都好靓,黄油鸡嘅金黄色外皮,烧鸡香脆爽口好足料,加埋佢的独特酱汁,酸酸甜甜特别香甜,可以解左油腻感觉😋香蒜牛油粉丝虎虾扁意粉🦞🍝虎虾肉质弹牙非常新鲜,面头铺上炒香弹牙粉丝,除咗满满蒜香仲有好多巴马臣芝士,每一啖都有浓郁芝士同蒜的香味,小朋友食到赞不绝口🤩冻朱古力🍫🥤朱古力味浓,配埋cream,够晒邪恶,好浓郁好好饮😍餐厅座位阔落够晒光猛😍性价比几高😋小朋友话要下次再来呢到食其他味道意粉🤗✨🍝The Francesco🦞📌大角咀大全街47-49号大同新邨大满楼地舖

忌廉汁煮蓝青口🦪

半边黄油鸡配杂菜新薯🐔🥔

香蒜牛油粉丝虎虾扁意粉🦞🍝

冻朱古力🍫🥤
朱古力味浓,配埋cream,够晒邪恶,好浓郁好好饮😍

🍝The Francesco🦞
📌大角咀大全街47-49号大同新邨大满楼地舖