一向都知道埃华街多美食,原本打算食个甜品当午餐,点知闻到有阵面包香味从呢间餐厅传出,突然就心思思又想食个高质靓汉堡包!🍔🔸特级黑松露和牛汉堡 BLACK TRUFFLE WAGYU BURGER我劲钟意呢个汉堡嘅靓肉!🍔🍔🍔 餐厅用左香煎草饲(120日)和牛,肉质好juicy多汁,咬一啖都feel到鲜味无穷!🍖🍗🥩 配埋秘制黑松露更加滋味!块煎蛋夹喺中间,蛋黄微微流心,再加上日式焙烧芝麻酱,令成个汉堡食落无咁干!🥚🍳 意大利宝伐朗芝士好香,劲有芝士浓郁嘅味道!🧀 最正系呢个汉堡包都几健康,有啲温室豆苗,有啲菜食吓!🌱我拣咗蕃薯条🍟同绿茶🍵!蕃薯条炸得金黄酥脆,超级好食!盒装绿茶都好好饮,健康过汽水🥤!😋📍 大角咀埃华街 95-97号地下C号舖

我拣咗蕃薯条🍟同绿茶🍵!蕃薯条炸得金黄酥脆,超级好食!
盒装绿茶都好好饮,健康过汽水🥤!😋

📍 大角咀埃华街 95-97号地下C号舖