2021-07-23 21 浏览
Gishiki大概系我有生之年去过最舒适嘅酒吧,环境笼罩住一股神秘嘅氛围,私隐度高,收工后落嚟坐下,成个人都放松哂😳依度主打嘅系日式cocktail,每一杯cocktail系造型同味道上都尽咗见心思同创意🧡• O-tobide 大飞出 $138以果味为主导,甜甜哋好易入口,非常适合女仔饮!面头嘅泡泡igable之余又可以丰富成杯酒嘅textures,饮到最后啲泡泡都唔会塌👍🏻饮落酒精感唔算太浓烈,话虽如此,饮咗一阵就会feel到依杯酒确实系足料㗎🤣🤣• Juroku 十六 $138采用日本日向夏及椰子精华,系一杯充满热带风情嘅cocktail🏝杯边上𠮶一抹红其实喺日本红豆,一齐饮会有一种好融和嘅感觉,而最上高嘅系菠萝泡沫,非常绵密细致,口感滑顺😚• Omi-onna 近江女 $138想饮多杯偏甜少少嘅cocktail,bartender推荐依杯「近江女」。味道的确比前面两杯甜少少,果香之中带米香,有啲酒酿丸子feel✨• Cheese & cold cuts $118饮酒又点少得小食,cheese & cold cuts咸咸哋就最啱送酒,份量都几多㗎🧡

• O-tobide 大飞出 $138

• Juroku 十六 $138