💭天气一变到凉浸浸就会想食d 热野!尖沙咀呢头开左间新既拉面店,重要系日本开到过黎香港既拉面店!咁当然要黎试下间餐厅质素如何啦!🙋🏻‍♀️🙋🏻‍♀️🙋🏻‍♀️食完饭之后仲有得扭蛋抽,我抽中既系下次黎食会送小食一份😍😍😍(每消费100 蚊可以扭一次蛋)🌸限定君:黑松露 慢煮黑豚肉拉面 (HKD 188) 🌟🌟🌟🌟menu 有个无野食无图既选项,就系限定君😋😋😋呢期限定既系黑松露拉面🍜,碗面一上台面就闻到浓烈既黑松露味😍😍😍面上面都铺漫左好多黑松露片!唔怪得知咁香啦!食落口都好满足!🌸白郎君:九州传统拉面(HKD 88)🌟🌟🌟🌟传统豚骨拉面要好食真系要好花好多心机~呢间餐厅既传统拉面好有诚意呀真系,果然系真系日本开到黎香港既拉面店呀!奶白色既汤底完全突显左呢个汤系好浓郁既👍🏻👍🏻👍🏻配埋其他配料真系无得弹!🌸唐扬炸鸡(4 件)(HKD38)🌟🌟🌟🌟🌟个炸鸡真心好食! 就算凉左小小个表皮都系脆脆的❤️肉本身腌得唔错,呢个推荐!🌸羽根饺子 (4 只)(HKD 32)🌟🌟🌟🌟🌟我觉得个饺子真系煎得刚刚好,外面表皮脆脆的,入面仲有好多肉汁好juicy,推荐!🌸静冈蜜瓜梳打(HKD 28)🌟🌟🌟🌟食完拉面开

限定君

🌸白郎君:九州传统拉面(HKD 88)🌟🌟🌟🌟
白郎君

🌸唐扬炸鸡(4 件)(HKD38)🌟🌟🌟🌟🌟

🌸羽根饺子 (4 只)(HKD 32)🌟🌟🌟🌟🌟

🌸静冈蜜瓜梳打(HKD 28)🌟🌟🌟🌟食完拉面开始热热地就想饮d 透心凉d 既野~呢支野饮就fit 晒啦🙋🏻‍♀️
静冈蜜瓜梳打

💭我觉得呢间拉面店好好呀,平时食拉面好容易食食下好口干,但系呢间无呢个问题,所以都推荐大家黎开呢头可以试下啦❤️

限定君
白郎君