2023-04-08 1011 浏览
之前系中上环见到间好地道嘅ᑭᕼO面。。一直都好想试。。佢有架传统泰面车仔系入面。。次次去到都无开。。佢啲时间完全夹唔到我放假时间。。最终间野唔见左啦😭但有日我去左行ᑭᑭ个阵。。我闻到间好香嘅泰面餐厅。。我喺出边企咗阵睇咗阵。。我先醒起,原来系我一直想试𠮶间✌🏼✌🏼谂都冇谂就即刻走入去。。我终于食到啦‼️佢个ᗰEᑎᑌ超有特色。。全部都系越南文😏讲真我就真系唔识睇。。我都系叫啲职员帮我拣😏😏虽然顺左少少。。但真系好好味👍🏼👍🏼以前间舖头就细细地。。而家舖头大咗好多。。仲要出面好多人排队。。舖头入边都保持住地道嘅装修。。大家快啲去试下👍🏼👍🏼..🍗ᑎEᗰ ᑎᑌOᑎG 🍜ᗷᑌᑎ ᗷO ᕼᑌE🍜ᑭᕼO ᗷO🍹SOᗪᗩ ᑕᕼᗩᑎᕼ..📍 Cô Thành (金钟)金钟金钟道88号太古广场L1楼123号舖..@cothanhrestaurant ..=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=#cafe#cafehopping#cafehoppinghk#coffeeshop#coffeeshopcorner#coffeeshopvibes#discove
之前系中上环见到间好地道嘅ᑭᕼO面。。
一直都好想试。。佢有架传统泰面车仔系入面。。
次次去到都无开。。佢啲时间完全夹唔到我放假时间。。
最终间野唔见左啦😭
但有日我去左行ᑭᑭ个阵。。我闻到间好香嘅泰面餐厅。。
谂都冇谂就即刻走入去。。我终于食到啦‼️
佢个ᗰEᑎᑌ超有特色。。全部都系越南文😏
讲真我就真系唔识睇。。我都系叫啲职员帮我拣😏😏
虽然顺左少少。。但真系好好味👍🏼👍🏼
以前间舖头就细细地。。而家舖头大咗好多。。
🍜ᗷᑌᑎ ᗷO ᕼᑌE
🍜ᑭᕼO ᗷO
🍹SOᗪᗩ ᑕᕼᗩᑎᕼ
📍 Cô Thành (金钟)
金钟金钟道88号太古广场L1楼123号舖
@cothanhrestaurant
#cafe#cafehopping#cafehoppinghk#coffeeshop#coffeeshopcorner#coffeeshopvibes#discoverhongkong#foodiesofinstagram#foodstagram#hkcafe#hkcoffee#hkdessert#hkfood#hkfoodie#hkfoodlover#hkfoodstagram#hkig#hkstyle#hongkong#hongkongcafe#hongkongfoodshare#cothanhrestaurant#cothanh#pacificplace#ppfood#pacificplacefood#越南美食#金钟美食#太古广场#越南河粉
🍗ᑎEᗰ ᑎᑌOᑎG
🍜ᗷᑌᑎ ᗷO ᕼᑌE 🍜ᑭᕼO ᗷO 🍹SOᗪᗩ ᑕᕼᗩᑎᕼ