2011-04-23
跟住朋友慕名而来试肠粉, 都满晒, 但唔系好洗等位, 一问之下, 原来个肠粉要等40分钟, 但一场黎到, 点都要试下啦点解要等咁耐呢, 原来只系得一个人整未坐低已经落左单叫肠粉, 坐低之后, 再叫粥, 边食边等,粥等左5分钟就黎喇, 朋友叫左皮蛋鱼片粥, 我同男朋友就点左鸭肾菜干猪骨粥粥好够味, 又足料, 只系略嫌唔够热 等左35 分钟, 终于等到第一碟肠粉喇未食过烧鸭既肠粉, 个味都唔错, 同叉烧都夹, 不过岩岩整好既肠粉真系唔热, 好怪净猪润肠, 个猪润好爽口, 味道不错解虾鱼片, 我食左一旧就会再食喇, 好怪, d鱼片系苦既寄望愈大失望愈大呀, 由圆方行过黎, 又等左35 分钟.... 竟然唔系想像之中咁好味, 有d 失望噢!只系个鸭肾菜干猪骨粥ok个肠粉皮够薄, 但好糊口, 豉油唔够甜同唔够油, 同埋唔够热试过就算lu... 4个人, 3碟肠粉, 3碗粥 $105
一问之下, 原来个肠粉要等40分钟, 但一场黎到, 点都要试下啦 点解要等咁耐呢, 原来只系得一个人整 未坐低已经落左单叫肠粉, 坐低之后, 再叫粥, 边食边等,
未食过烧鸭既肠粉, 个味都唔错, 同叉烧都夹, 不过岩岩整好既肠粉真系唔热, 好怪 净猪润肠, 个猪润好爽口, 味道不错
解虾鱼片, 我食左一旧就会再食喇, 好怪, d鱼片系苦既 寄望愈大失望愈大呀, 由圆方行过黎, 又等左35 分钟.... 竟然唔系想像之中咁好味, 有d 失望噢!
只系个鸭肾菜干猪骨粥ok
试过就算lu...
4个人, 3碟肠粉, 3碗粥 $105