2021-10-14
成日听人讲去食楚撚记 我自己都bookmarked咗好耐今次终于都有机会嚟食记得要book枱book枱book枱~~又系嗌到成枱嘢食黑柏叶爆炒鸡肾花 $88炒得好惹味!!!!!黑柏叶同鸡肾都好爽口好快就被清晒蜜椒薯仔牛柳粒 $98去大排档都会嗌嘅一道𩠌基本上都好难唔好食甜甜哋 又香口无论系薯仔定牛柳粒 都食唔停口香煎黑松露手打莲藕墨鱼饼 $96黑松露好香 配埋脆卜卜嘅墨鱼饼原来几样嘢系咁夹芝士琵琶豆腐 $78唔知点解系分开上😂琵琶豆腐唔错但兜芝士成pat嘢🤭卖相唔掂 食落都好一般唔够香 食落好漏黄金椒盐粟米 $65唔知点解成枱人都以为系炸粟米😂😂😂对佢期望莫名嘅大😂点知系一旧普通粟米黄金同椒盐 都唔系好出黄金蛋黄炸鱼皮 $72好。。。硬。。。又好大块咬到觉得啲牙要崩🥶飞天通菜煲 $78中规中矩~可以整得再惹味啲鲜人参浓汤时蔬 $78极讨厌人参嘅我都食☺️唔系因为整得有几好食单纯因为无人参味🙃猪油捞饭 $20ummmmmm……It’s ok to 嗌返白饭🥲最后仲送一碗糖水冻冰冰 饮落几润只不过太甜😂价钱平+黄💛但唔能够话好好食🤫book定枱唔使等的话~都系一个唔错嘅选择嚟嘅
黑柏叶爆炒鸡肾花 $88
炒得好惹味!!!!!黑柏叶同鸡肾都好爽口好快就被清晒
蜜椒薯仔牛柳粒 $98
香煎黑松露手打莲藕墨鱼饼 $96
黑松露好香 配埋脆卜卜嘅墨鱼饼原来几样嘢系咁夹
芝士琵琶豆腐 $78
黄金椒盐粟米 $65
黄金蛋黄炸鱼皮 $72
好。。。硬。。。又好大块咬到觉得啲牙要崩🥶
飞天通菜煲 $78
中规中矩~可以整得再惹味啲
鲜人参浓汤时蔬 $78
猪油捞饭 $20
ummmmmm……It’s ok to 嗌返白饭🥲
最后仲送一碗糖水
冻冰冰 饮落几润只不过太甜😂 价钱平+黄💛但唔能够话好好食🤫book定枱唔使等的话~都系一个唔错嘅选择嚟嘅