2024-05-18
🎀太子。得闲Chill下😆充满气氛的热闹酒吧🍻🎀🪄店名* #Woft🔮地址* 旺角染布房街7-8D号地舖🔮🗾分店地区🗾 没有分店💰价钱$616 已加一 (2人)➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖想睇更多同区推介👉地区搜寻🔍🗾#pickyme_旺角剩系食呢一类👉食物类型搜寻🔍🍜#pickyme_西餐#pickyme_酒吧➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖🎵餐厅环境🎵众所周知 旺角呢一条街都系劲多酒吧 咁啱同男朋友经过见到呢一间都几多人 同埋环境都几唔错 于是就入咗去试下 呢一间酒吧佢嘅空间唔算话太大 不过装饰好靓 用咗好多黄色嘅灯串去营造气氛 然后灯光都系比较昏暗 啱晒同朋友一齐放松下😆😆🍽️食物质素🍽️由于呢一间系酒吧 所以佢嘅嘢食选择唔算话太多 主要系饮品为主 佢提供咗好多唔同类型嘅前菜同小食 可以用作送酒 另外仲有少量嘅主食 卖相都几吸引!👀评分💖💖💖💖💖🪄美国肉眼扒配蘑菇汁$298见到呢一个肉眼扒嘅图片介绍都好吸引 于是就叫咗嚟试下 嚟到果然无失望 叫咗五成熟 佢嘅肉质系啱啱好偏粉红色 而且食落去肥瘦均匀 牛味好浓郁 而且软硬适中 佢采用咗炭烧煮法 所以食落去劲香 回味无穷 而且我好欣赏佢配上嘅蘑菇
🪄店名* #Woft
🔮地址* 旺角染布房街7-8D号地舖🔮
🗾分店地区🗾 没有分店
💰价钱$616 已加一 (2人)
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
🎵餐厅环境🎵
🍽️食物质素🍽️
🪄美国肉眼扒配蘑菇汁$298
见到呢一个肉眼扒嘅图片介绍都好吸引 于是就叫咗嚟试下 嚟到果然无失望 叫咗五成熟 佢嘅肉质系啱啱好偏粉红色 而且食落去肥瘦均匀 牛味好浓郁 而且软硬适中 佢采用咗炭烧煮法 所以食落去劲香 回味无穷 而且我好欣赏佢配上嘅蘑菇汁 带有麻油香味 令到成个扒味道更加升华😍
🪄每日新鲜生蚝*2 $104
之后叫咗佢哋嘅生蚝嚟试下 虽然佢嘅价钱系有少少贵 不过味道都不错 佢嘅生蚝带有少许金属味 可接受 入口顺滑 唔会有腥味 几新鲜😆
🪄香浓芝士旋风薯圈 $62
平时食薯条就食得多 今次难得畀我见到有薯圈 当然要一试😍 佢上面会有芝士同沙律酱 薯圈炸得金黄香脆 作为小食真系几好😋
👀评分💖💖💖💖💖
🪄饮品-Pen Pineapple Mango Pen & Cocoa Powder Cream Milkshake 各$48/1
而家餐厅做紧happy hour 星期一至日 5:30-8:00 pm 所有饮品一律特价$48/杯 超抵饮😍 我哋叫咗呢两杯味道都唔错 我自己就比较钟意milkshake 有浓浓嘅朱古力味 仲有oreo 超正😆
如果惠顾任何正价饮品一杯 即可以优惠价$10 加购每日新鲜生蚝一只tim😍
(5个💖为最高)
✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️
⚜️整体评级⚜️