2024-10-23 265 浏览
Channel 3 Tapes Bar & Restaurant 最近我去咗Channel 3 Tapes Bar & Restaurant,真系一个好惊喜的地方,食物同氛围都非常吸引!**黑鱼子蟹肉多士** 首先试咗黑鱼子蟹肉多士,味道一流!多士外脆内软,上面铺满新鲜蟹肉,蟹肉的鲜味同黑鱼子的咸香相得益彰,口感层次丰富,真系一口接一口,停唔到手。**磨菇帕尔马火腿自家手打薄饼** 接住嚟试磨菇帕尔马火腿自家手打薄饼,薄饼底部薄脆,磨菇的香气同帕尔马火腿的咸香完美结合,加上自制酱汁,真系无法抗拒,令人回味无穷。**龙虾汁大虾扁意大利粉** 再嚟系龙虾汁大虾扁意大利粉,呢道菜真系令人惊艳!龙虾汁香浓,虾肉鲜甜,意大利粉煮得刚刚好,咬落去有弹性,整道菜更添层次感,实在系一个美好的享受。**Moscow Mule** 最后我选咗Moscow Mule,这款饮品清新爽口,姜啤的辛辣跟伏特加的浓烈完美融合,加上一片青柠,消暑又提神,饮完真系好过瘾!

**黑鱼子蟹肉多士**

**磨菇帕尔马火腿自家手打薄饼**