2020-09-23
今日嚟到太子嘅黄店食lunch🥰一入去就见到好多Pepe公仔🤣同埋有啲文宣~餐厅入边会播基督教嘅歌👍🏻餐厅以西餐为,lunch set都几抵食☺️配餐汤同嘢饮~香草煎鸡扒配烧汁意粉($75)好大块煎鸡扒🤣表面有少少焦嘅感觉,见到佢Juicy嘅一面🥰食落啲肉汁流晒出嚟😋烧汁同鸡扒好夹👍🏻食落咸咸地又带到甜味出嚟😍意粉几软霖~南瓜忌廉汤是日餐汤~有南瓜嘅香甜味😋又有忌廉嘅creamy感觉☺️几正👍🏻水蜜桃梳打是日特饮系香甜嘅桃味梳打水😋甜度适中~有阵清香嘅水蜜桃味👍🏻All day breakfast: Paradise vegetarian ($83)好大份嘅All day breakfast😍有炒蛋,茄汁豆,薯饼,沙律菜,炒杂菌等等☺️多士转咗做泡芙加$8😂个泡芙真系好正👍🏻一咬落去就有爆浆嘅感觉😆个馅甜甜地~炒蛋好滑好香💕薯饼外层脆卜卜😋成个set到好丰富好吸引🥰橙汁All day breakfast配嘅橙汁几香甜👍🏻呢度嘅职员都好好人👍🏻同埋服务态度好好🥰而且啲嘢食都几平几抵食😍仲有好多人帮衬😆好值得一试☺️
香草煎鸡扒配烧汁意粉($75)
南瓜忌廉汤
水蜜桃梳打