2021-07-27 1218 浏览
星期4 19:30 黎到,已经full house😳好彩book左位,等左五分钟左右就入得!餐厅座位唔算多,但都唔会话太逼!今日叫左两个Dinner Set,一个小食!.Dinner Set 包头盘(田园沙律或汤配蒜蓉包)同主菜,我地就点左一个罗宋汤,一个精选忌廉餐汤,两个汤味道正常!蒜蓉包香脆,够热,蒜味唔会好浓,但加左啲沙律酱落去系咩意思🤣?.📌白酒香草忌廉汁煮蓝青口 $68个汁调得几好,但系个青口完全无味🤷🏻‍♀️.📌烧纽西兰草饲羊仔柳。轻蔬。蜜糖芥茉籽烧汁 跟饭 $128 生熟度适中!煎得香口,羊肉肉质够嫩,有肉汁!个汁就真系纯蜜糖,太甜,甜到好奇怪,好彩系onside🤭 羊既份量偏少,但饭既份量就够多🤣 男仔食应该都够!.📌德国咸猪手。轻蔬。烧新薯 $168几大只,够脆口!食落唔会过咸!但无左重点既酸菜🥲 所以食食下会有啲腻!如果可以切埋上枱会食得比较方便!.整体嚟讲,餐厅环境都唔错,上菜速度快!可以一试!.=========================..

📌白酒香草忌廉汁煮蓝青口 $68

个汁调得几好,但系个青口完全无味🤷🏻‍♀️
📌烧纽西兰草饲羊仔柳。轻蔬。蜜糖芥茉籽烧汁 跟饭 $128

📌德国咸猪手。轻蔬。烧新薯 $168

整体嚟讲,餐厅环境都唔错,上菜速度快!
可以一试!
=========================