2024-06-28
太子有间性价比极高,食物款式多样化的小店价钱亲民,而家佢地庆祝开业1周年🎊,仲有88折,实在太低食啦😱竹面谱第二分店的款式比较多样化同总店好唔同,有好多食品都只系太子分店限定嫁🔸梦王和牛丼 由鹿儿岛直送的顶级A5和牛,配上来日本🇯🇵的梦王蛋🥚真系我绝配呀!配上生鸡蛋🥚以沾上和牛一起吃,味道会更佳😋价钱仲要只系$68😱🔸鲍汁冬菇花胶锅🍲$68食到冬菇花胶锅🍲仲要配朗南面及时菜😱花胶大大嚿,仲要数量都唔少嫁🫣冬菇炆得又够入味😋🔸梦王世一捞岀前一丁加上烤猪颈肉😍再加埋用梦王蛋煎既太阳蛋,整穿蛋汁可捞埋出前一丁十分美味😋?🔸葱油百搭孖蛋饭由11:0.-5:30pm只要$39就可以食到啦!性价比高,价钱亲民,可以配鸡扒,猪扒,鸡翼或者午餐肉都得🫣真系抵到爆呀!🔸炸蚬蚧鲮鱼球鲮鱼球是每天送来的鲮鱼肉手打而成,而且又无碎骨又大大粒🔸炸墨丸炸到金黄色的墨丸都好大粒呀!🔸炸鲜奶卷炸鲜奶卷本身已经好少地方会有,更何况系小店,好重的奶香味,炸到金黄色的鲜奶卷沾上炼奶一起吃,是作为这餐的甜品。
竹面谱第二分店的款式比较多样化
同总店好唔同,有好多食品都只系太子分店限定嫁
🔸梦王和牛丼
🔸梦王世一捞
🔸葱油百搭孖蛋饭
🔸炸蚬蚧鲮鱼球
鲮鱼球是每天送来的鲮鱼肉手打而成,而且又无碎骨又大大粒
🔸炸墨丸
炸到金黄色的墨丸都好大粒呀!
🔸炸鲜奶卷